"War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength." -- Orwell







It is currently Sun Oct 21, 2018 2:53 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


 Post subject: [1.0.1.108]Planet view not connected to Planet List
PostPosted: Sun Aug 17, 2014 8:47 am 
Advisor
User avatar
Advisor
Joined: Sat Aug 16, 2014 9:09 am
Posts: 193
Offline
When I am browsing my planets through the Planet view, I have the Globe button that can take/return me to the Planet list. Unfortunately, this button is not connected to the list, so this list opening will always take me to the top of it, without any planet selected.

I presume, it would be logical if pressing this button will select current planet from the list. It would be much more useful also.


Top
 Profile  
 

 Post subject: Re: [1.0.1.108]Planet view not connected to Planet List
PostPosted: Sun Aug 17, 2014 6:19 pm 
Dev. Team
Horizon
Horizon
User avatar
Dev. Team
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:04 pm
Posts: 1355
Location: Toronto, Canada
Offline
Thanks and noted. It most definitely makes sense, will look to add it in future update.

_________________
Horizon - Lead Designer


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group